Siden kan desværre ikke findes - Prøv en af siderne nedenunder

Kap Web Design er et enkelmandsfirma, som gennem de sidste 12 år har udviklet Statiske - Dynamiske hjemmesider og Webshops. Vi hyrer grafiker - designere og programmører ind, specifik efter opgavens størrelse, så vi kan holde omkostningerne nede på din hjemmeside - webshops

Hos Kap Web Design sætter vi vores vores kunder i første række. Vi tror på at med tilfredse kunder,  og stærke produkter kan fortsætte med at drive en sund virksomhed. Vi er med helt fremme i udviklingen af hjemmesider, som er med til at dit design er fremtidssikret.

For Kap Webdesign betyder størrelsen på din virksomhed ingen ting. Om du er alene, eller du repræsenterer en stor virksomhed, så gør Kap Webdesign ikke forskel. For os er alle kunder lige vigtige og får samme service

Responsive Webdesign - Til Tablets - Smartphones - iPad - Iphone - Galaxy

Responsive Web Design (RWD) betyder at dit website tilpasser sig, så det passer til alle skærmstørrelser, smartphones - tablets, iPhone's Galaxy's iPad's og andre tablets - Apple TV og så videre.

Responsive Web Design

Responsive Web Design er fremtiden.

Med Responsive Web Design får du flydende bredde, fleksible billeder og deciderede layout-forskelle alt efter brugerens skærmstørrelse. Med Responsive Web Design får du en fremtidssikret hjemmeside.

Læs mere om RWD